CloseLeft Right
 • Maat-Ontwerp

  Wij realiseren functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker (uw klant) als uitgangspunt. Bij ons is webdesign maatwerk, omdat iedere klant uniek is en we onderscheidende websites willen bouwen.

 • Maat-Ontwerp

  Alweer ruim 10 jaar zijn we bezig met het maken van klantgerichte oplossingen. Wie is Maat-Ontwerp? 'Een technisch internetbureau', zeggen sommigen. 'liefhebbers', zeggen anderen. Wij zelf bijvoorbeeld, om eerlijk te zijn. Van goed programmeren in klassiek asp / classic asp of in .net worden wij erg blij.

 • Maat-Ontwerp

  Het realiseren van uw webwinkel op maat is uitgegroeid tot één van onze voornaamste specialismen. De webshops die we maken variëren van eenvoudige webwinkels voor starters tot uitgebreide webwinkels met een volledig geautomatiseerd CMS en backoffice.

 • Maat-Ontwerp

  Maat-Ontwerp is gespecialiseerd in het webdesign, bouwen van gebruikersvriendelijke maatwerk software applicaties, het maken van 'database-driven' websites en het koppelen van deze twee technieken.

Kwaliteit en creativiteit in webdesign Programmeren in klassiek asp / classic asp of in .net Webwinkels die u zelf kunt onderhouden Wij zijn er voor u. Ervaar het zelf

Gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele, creatieve én klantgerichte oplossingen

 

Alles is al gedaan en bedacht ... maar nog niet door ons

Maat-Ontwerp is een software / webdesign bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele, creatieve én klantgerichte oplossingen. Wij werken vanuit twee locaties, Enschede en Arnhem. In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid naar een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de technische kant van de mogelijkheden op het internet. U kunt bij ons terecht voor o.a het ontwikkelen van webbased software (een online applicatie), webdesign, maken van webwinkels en maatwerk automatisering / software.

Betrouwbaarheid en continuïteit

Websites en software kunnen we onderbrengen bij een derde partij of hosten op onze eigen Windows servers. Onze servers zijn ondergebracht in een hoogstaand datacenter in Amsterdam en worden om de paar minuten gecontroleerd waardoor wij direct op de hoogte worden gebracht bij problemen zodat er direct actie genomen kan worden. Hierdoor kunnen we u nog meer kwaliteit en zekerheid bieden voor uw website of software.

Waar zijn we nu mee bezig ..... (zie ons portfolio voor meer informatie)

 • .NET programmeren / software ontwikkeling
  Verdere ontwikkeling .NET applicatie
 • Webshop maken ontwikkelen
  webshop integratie in website
 • webwinkel maken
  Koppeling met Microsoft Dynamics AX
 • Webshop maken webwinkel maken
  webshop integratie in website
 • Webshop maken webwinkel maken
  webshop integratie in website